Excellent practices
Excellent practices

Excellent practices

We always establish long-term partnerships with our customers.


Innovative solutions, versatile flexibility, excellent services and the use of state-of-the-art technologies are a constant thread throughout our company, on the basis of which we can continue to offer our customers the required quality of products and services at competitive prices.

Lucifer Chocolate Blagovna znamka Lucifer je sinonim za svet čokoladnih presežkov in vražje dobre čokolade. V butični velenjski čokoladnici ljubijo čokolado, zato z njo ravnajo skrbno, ljubeče, pozorno in spoštljivo, kar odseva vsak njihov izdelek. Radi tudi eksperimentirajo in vedno ponudijo kaj novega.
Lucifer Chocolate
Kozmetika Afrodita Narava. Lepota. Kakovost. To so vrednote, ki pišejo zgodbo o vodilni slovenski hiši lepote Kozmetiki Afrodita. Vrednote, ki jim z ozirom na dobrobit družbenega in naravnega okolja sledi že polnih 50 let. Danes z več kot 600 različnimi kozmetičnimi izdelki navdušuje potrošnike v preko 20 državah po svetu.
Kozmetika Afrodita
Sensilab Zgodba Sensilab se je začela s preprosto željo: vrniti ljudem, česar nikoli ne bi smeli izgubiti. Z željo, da bi ljudem vrnili dobro počutje in optimalno zdravje, delujejo še danes. Prepričani so, da je moč narave tista, ki lahko človeku pomaga doseči višjo kakovost življenja.
Sensilab
BIO PAK Podjetje BIO PAK pakirnica iz Kranja je vzhajajoča zvezda v svoji branži, ki strankam nudi storitve 'private/white labellinga', pakiranja in kapsuliranja BIO/EKO prehrane ter prehranskih dopolnil in še mnogo več. Uspehe žanje tako rekoč od prvega dne svojega poslovanja, ko se je začelo tudi sodelovanje z LabelProfi-jem. Le-to je preraslo v dolgoročno partnerstvo s številnimi vzajemnimi koristmi.
BIO PAK
Hermine Wech WECH je avstrijsko podjetje, ki že od leta 1958 vzreja in prodaja kakovostno perutnino. Že od samega začetka prisegajo na zagotavljanje najvišje kakovosti svojih izdelkov. Verjamejo, da je prav kakovost najzanesljivejši dejavnik ohranjanja prepoznavnosti in uspešnosti njihove blagovne znamke.
Hermine Wech

We are trusted by over 1000 companies from different countries and industries!

WHAT OUR CUSTOMERS SAY
" S podjetjem Labelprofi sodelujemo že vrsto let in sicer od leta 2015. Z njimi imamo zelo dobre izkušnje, saj so profesionalni in vedno na voljo odgovoriti na postavljena vprašanja. So zelo ažurni in hitri, hkrati pa so njihove storitve zelo kvalitetne. Z Andrejo super sodelujeva. Sodelovanje pri urejanju zadev je namreč eden najpomembnejših faktorjev dobrega poslovnega sodelovanja, kot tudi medsebojno zaupanje. Je zelo strokovna in razume naše potrebe, zato so rezultati več kot zadovoljivi. Priporočam njihove storitve."
Podjetje Sensilab
"V podjetju LabelProfi smo našli odličnega sogovornika in poslovnega partnerja, ki razume zahteve in visoka pričakovanja kozmetičnega trga. Kozmetični izdelki namreč zahtevajo ne samo učinkovito in kakovostno vsebino temveč tudi estetsko, stilsko dovršeno in atraktivno embalažo. Všečna embalaža namreč dviguje ugled blagovne znamke ter spodbuja rast njene lojalnosti. Skozi več letno sodelovanje lahko potrdimo, da podjetje LabelProfi odlikujejo profesionalni odnos, strokovnost in odzivnost. S svojimi inovativnimi rešitvami našim kozmetičnim izdelkom uspešno pomaga ustvarjati dodano vrednost."
Podjetje Kozmetika Afrodita
"Z LabelProfi-jem sodelujemo že od leta 2012 in lahko rečem, da smo z njihovo neverjetno ažurnostjo izjemno zadovoljni. Sledijo praktično vsem našim željam oziroma željam naših kupcev in jih s svojimi izkušnjami ter profesionalnostjo celo nadgrajujejo. Dober, ažuren, zanesljiv, inovativen dobavitelj, kot je LabelProfi d.o.o. olajša velik del proizvodnega procesa. Zelo cenimo njihovo pripravljenost za razvoj novih produktov, kar je nemalokdaj povzročilo dodatne investicije v najsodobnejšo tehnološko opremo, nam pa bistveno izboljšalo konkurenčno prednost na tujih trgih. Zaradi omenjenih dejstev ocenjujemo LabelProfi po internih kriterijih kot absolutno najboljšega dobavitelja."
Podjetje Lucifer Chocolate
"Veliko nam pomeni izjemna odzivnost in kratki časi izvedbe tiskarskih del. LabelProfi je prilagodljiv tim mladih ljudi z močno komercialno in tehnično-svetovalno podporo, ki je željan soustvarjanja uspešnih zgodb. Ker smo z medsebojnim sodelovanjem res zelo zadovoljni, naše poslovne izkušnje in občutke z veseljem delimo naprej."
Miha Kordež, tehnični direktor podjetja Bio Pak
"S podjetjem Labelprofi sodelujemo od leta 2018 in ob tej priložnosti lahko podamo samo pohvale. Velikokrat se naša potreba po nalepkah pojavi čez noč in nikoli nas niso »pustili na cedilu«. Zaposlene pri podjetju odlikuje prijaznost in neverjetna ažurnost, s kakovostjo in cenami izdelkov pa lahko konkurirajo komer koli na trgu. Vse pohvale – le tako naprej!"
Podjetje Hermine Wech

Want more information?

Contact us.