7. 03. 2024

LabelProfi x SPOOF

LabelProfi x SPOOF

LabelProfi in SPOOF: Harmonija Okusa in Trajnosti

Razvijamo Prihodnost Prigrizkov

LabelProfi z navdušenjem predstavlja embalažo za SPOOF, čudovito senzacijo in HIT PRODUKT leta 2023 iz inovativne platforme Štartaj Slovenija. To sodelovanje predstavlja stičišče med našo strastjo do odličnosti v rešitvah pakiranja in iznajdljivo iniciativo uporabe odpadnih materialov, ki jo je zasnoval Tomaž Cimerman s kmetije Cimerman.

Hrustljav Okus Inovacije

SPOOF predstavlja več kot le prigrizek. Uteleša preobrazbeno idejo – spremeniti tisto, kar bi bilo odpadek, v privlačno poslastico. Ta iznajdljivost odmeva z LabelProfijevo predanostjo inovacijam in okoljski odgovornosti. Naše vrečke ne ohranjajo le integritete prigrizkov, ampak odražajo tudi mirno lepoto slovenskega podeželja.

Okus Sreča Odgovornost

Vsak hrust SPOOFa je korak naprej na poti k zeleni prihodnosti. S tem sodelovanjem postavljamo nov standard, kako lahko prehrambena industrija vključuje trajnostne prakse, ne da bi pri tem ogrozila okus ali kakovost.

Pridružite se Gibanju

V LabelProfiju smo navdušeni, da smo del te poti s SPOOFom, in vas vabimo, da se nam pridružite pri praznovanju tega inovativnega koraka naprej. Z izbiro SPOOFa se prepustite prigrizku, ki podpira trajnostna prizadevanja in uživa v najvišjem standardu embalažne odličnosti, po kateri je LabelProfi poznan.

Ko nadaljujemo z razširjanjem meja tehnologije pakiranja, se veselimo vzpostavljanja več partnerstev, kot je to – kjer se rokujeta veselje okusov in skrb za naš planet.

Okusite tradicijo, doživite inovacijo in se pridružite gibanju, ki je dobro za Zemljo kot tudi za vaše brbončice.

NAZAJ NA VSE NOVICE